Run for ROF

In november wil ik mijn doelen te behalen: de marathon van New York uitlopen én (minstens) € 10.000 overhandigen aan het Radboud Oncologie Fonds dat zal worden ingezet voor baanbrekend onderzoek naar de genezing van kanker.
Er is al gedoneerd voor:

255
euro
Radboud Oncologie Fonds
 

Ik ben Rudi Assink en dit jaar wordt een bijzonder jaar voor mij. Dit jaar word ik 50 en ga ik vooral op sportief gebied mijn grenzen verleggen.


Net als veel anderen heb ook ik een bucketlist en helemaal bovenaan deze lijst staat met dikke letters de marathon van New York!

De uitdaging zit ‘m in het feit dat dit de langste afstand wordt die ik ooit heb gelopen. Het feit dat ik dit jaar 50 word, is voor mij een extra motivatie om deze uitdaging definitief aan te gaan. Op sportief gebied, op fysiek gebied en zeker ook op gebied van een gezonde levensstijl. Deze laatste is een voorwaarde om überhaupt een kans te maken om de marathon uit te kunnen lopen.

Aan het lopen van de marathon koppel ik bewust een goed doel voor onderzoek naar de genezing van kanker; het Radboud Oncologie Fonds. De impact van kanker heb ook ik van dichtbij meegemaakt. Zolang deze ziekte nog niet is bedwongen, blijft er onverminderd geld nodig voor onderzoek.

Onderzoek helpt om minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met kanker en hun naasten te bereiken.
Als iedereen helpt om meer kankeronderzoek in het Radboudumc te Nijmegen mogelijk te maken, dan zijn wij een stap dichterbij. Samen tegen kanker!


Steun het Radboud Oncologie Fonds met uw donatie. Elke euro wordt volledig ingezet voor baanbrekend onderzoek.
Gegarandeerd!

Enkele reacties van donateurs

Blijf op de hoogte

18 juli 2019

Kilometers maken

Inmiddels heb ik al ruim 500 kilometers getraind dit jaar. Tijd om over nieuwe schoenen na te gaan denken. Het gaat tot nu toe erg goed en er zullen nog wel een paar honderd trainingskilometers bijkomen voordat de marathon begint.
2 april 2019

Sponsorkleding

Ziet het er niet gaaf uit? De bedrukte hardloop kleding die ik tijdens mijn trainingen en evenementen zal dragen.
25 maart 2019

Volg mij op Strava!

Al mijn trainingen en evenementen worden geregistreerd op Strava. Daar kunt u dus zien hoe ik mij voorbereid op de grote dag in november!

Loopagenda

Zondag 22 september

Dam tot Damloop
10 Engelse mijl (16 km 200 mtr)

Zondag 20 oktober

Mizuno 1/2 Marathon Amsterdam
21 km 100 mtr

Zondag 3 november

Marathon van New York
42 km 195 mtr
Smepro
Smepro
De New York Marathon is over:
 
Route New York Marathon
DONEER
nl_NL
en_GB nl_NL